Μια ομάδα με τα ίδια πιστεύω, τους ίδιους στόχους και έναν προορισμό: την επίτευξη των στόχων του πελάτη. Δουλεύουμε σκληρά και πάντοτε με γνώμονα τις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε project, για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η φιλοσοφία της Power Team βασίζεται στις αμφίδρομες σχέσεις συνεργασίας, στη διαδραστικότητα και στην καινοτομία που διακρίνει την ομάδα μας. Στο πλαίσιο κάθε προωθητικής ενέργειας, λειτουργούμε εύστοχα και πρωτοποριακά, με κύριο προσανατολισμό μας την πλήρη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Πλεονεκτήματα

Πλεονεκτήματα

Αξιοπιστία

Με συνέπεια, ήθος και ευθύτητα

Διαθεσιμότητα

Άμεση ανταπόκριση, ολοκληρωμένη υλοποίηση

Εμπειρία

Εξειδικευμένη γνώση – μακροχρόνια δραστηριότητα

Ευελιξία

Εύρυθμη, πρακτική λειτουργία

Οικονομία / Αποτελεσματικότητα

Μετρήσιμα και συγκρίσιμα αποτελέσματα

Πανελλαδική Κάλυψη

Δίκτυο αντιπροσώπων στις μεγαλύτερες ελληνικές πόλεις

Υπηρεσίες

Στόχος μας είναι η παροχή μεγάλου εύρους υπηρεσιών below the line, ώστε να καλύπτουμε αποτελεσματικά τις ανάγκες των πελατών μας. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ευέλικτα προγράμματα υποστήριξης πωλήσεων και marketing. Xρησιμοποιούμε τα κατάλληλα εργαλεία, προσαρμοσμένα απόλυτα στις ανάγκες κάθε brand και επιχείρησης.

Υπηρεσίες Marketing

Στην Power Team παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες marketing, προωθώντας τα brands σας αποτελεσματικά. Η έμπειρη ομάδα μας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην επικοινωνία τόσο με τους τελικούς χρήστες, όσο και με όσους πωλούν τα προϊόντα σας. Μέσω της παροχής δειγμάτων, της προώθησης προϊόντων σε καταστήματα ή άλλα σημεία ενδιαφέροντος, των εκδηλώσεων, του merchandising και της σωστής τοποθέτησης των προϊόντων για ορατότητα, η ομάδα της Power Team, μετατρέπει τους εν δυνάμει καταναλωτές σε πελάτες, αυξάνοντας το θετικό ROI για κάθε brand.

Προωθητικές ενέργειες στο κατάστημα
Προωθητικές ενέργειες στο κατάστημα
Brand Activators
Brand Activators
Road Shows
Road Shows
Experiential Marketing
Experiential Marketing

Υπηρεσίες Πωλήσεων

Το σύνολο των εξειδικευμένων promoters που χρησιμοποιούμε είναι άρτια εκπαιδευμένο, ώστε να επιτύχει τους στόχους marketing και να αυξήσει τις συνολικές πωλήσεις, επηρεάζοντας, εκπαιδεύοντας και πωλώντας άμεσα στο καταναλωτικό κοινό. Επιπλέον, στοχεύουμε στη βελτίωση της ορατότητας της μάρκας στον λιανοπωλητή, για να διασφαλίσουμε την υπεροχή του brand σας, σε σχέση με τα ανταγωνιστικά, ενώ παράλληλα παρέχουμε τα κατάλληλα μετρήσιμα αποτέλεσμα.

Merchandising
Merchandising
Προγράμματα σκληρής πώλησης
Προγράμματα σκληρής πώλησης
Προγράμματα Display Drive
Προγράμματα Display Drive
Διανομή δειγμάτων και φυλλαδίων
Διανομή δειγμάτων και φυλλαδίων

Δίκτυο

Η Power Team διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο αντιπροσώπων στις μεγαλύτερες πόλεις, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών μας για ταυτόχρονη έκθεση σε πολλές περιοχές της χώρας. Κατά αυτόν τον τρόπο, αυξάνουμε την απήχηση του brand, ενώ παράλληλα προσεγγίζουμε το κοινό που μας ενδιαφέρει. Στον χάρτη μπορείτε να δείτε τα διαθέσιμα σημεία εφαρμογής ενεργειών below the line:

powerteam-network-map

Αθήνα

Εξυπηρετεί την Κόρινθο και την Χαλκίδα

Θεσσαλονίκη

Εξυπηρετεί τη Βέροια και την Κατερίνη

Πάτρα

Εξυπηρετεί τον Πύργο, το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι

Ιωάννινα

Εξυπηρετούν την Άρτα και την Ηγουμενίτσα

Λάρισα

Εξυπηρετεί το Βόλο, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα

Ηράκλειο

Εξυπηρετεί τα Χανιά και το Ρέθυμνο

Καβάλα

Εξυπηρετεί την Ξάνθη, την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη

Σέρρες

Εξυπηρετεί την Δράμα

Κοζάνη

Κέρκυρα

Καλαμάτα

Συνεργασίες

Οι πελάτες μας, είναι συνεργάτες μας. Στην Power Team προσδοκούμε τη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης για την από κοινού επίτευξη των στόχων μας. Οι βασικές αρχές που διέπουν τη συνεργασία μας με τις επιχειρήσεις είναι οι εξής: Αξιοπιστία, Οικονομία, Αποτελεσματικότητα και Ειλικρίνεια. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι κάθε συνεργασία είναι μοναδική και πρέπει να λειτουργεί αμφίδρομα για τα καλύτερα αποτελέσματα. Γι’ αυτό και διαρκώς προσπαθούμε να θέσουμε νέες προκλήσεις στη δουλειά μας, ώστε να γίνουμε καλύτεροι.